Herba Penawar Al-Wahida

ANAK SYARIKAT

1. ALWAHIDA MARKETING SDN BHD.
HPA telah menubuhkan syarikat pemasaran sendiri iaitu Al-Wahida Marketing Sdn. Bhd. pada 1 Februari 1996. Al-Wahida Marketing Sdn. Bhd. mendapat lesen di bawah Akta JUalan Langsung dari Kementerian Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, berfungsi untuk memasarkan produk HPA melalui konsep sistem Multi-Level Marketing (MLM). Ia merupakan satu kaedah dan strategi yang cukup berkesan untuk memperkenalkan produk-produk kepada pelanggan. Al-Wahida Marketing Sdn. Bhd. berpotensi di dalam membantu mempromosi dan memperkenalkan produk keluaran HPA di seluruh Malaysia malahan turut memperluaskan pasaran ke Indonesia, Brunei dan Singapura. Kini AlWahida Marketing Sdn. Bhd telah mempunyai lebih kurang 300,000 jumlah ahli di seluruh Malaysia, selain telah mengeluarkan katalog, menganjurkan program Perkongsian Ilmu Cemerlang (PIC) dan Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) bersama stokis-stokis, ahli-ahli dan pengguna-pengguna yang berminat di dalam perniagaan. Selain itu, semua informasi mengenai produk dapat disalurkan dengan baik melalui perancangan sistem yang diatur.


2. HPA Industri Sdn Bhd - Pengeluar ubatan herba

3. Cola Radix Sdn Bhd - Pengeluar minuman berkarbonat(Radix Cola dll)

4. HPA Food Sdn Bhd - Pengeluar minuman dan makanan

5. Radix Industries Sdn Bhd - Pengeluar kopi Radix

6. HPA Farm Sdn Bhd - Pengeluaran ayam dan air Mineral

7. HPA Ilham Sdn Bhd - agensi pelancungan

8. RFC Sdn Bhd - Restoran RFC

9. El- Zahraa Sdn Bhd -
(Hotel),(JHS),(HPA Collection),(Jawi Homestay,Toharah Dobi), (Latihan,IT & Multimedia), (KOLEJ TEKNOLOGI HPA), (KEDAI PERABUT), (RETOREN MAKANAN ORGANIK), (RESTOREN MAKAN CINA)

10.Centella White sdn Bhd - Produk kosmetik.

11.Mutiara Hikmah Sdn. Bhd.
Secara rasminya Mutiara Hikmah Sdn.Bhd telah ditubuhkan pada hari Jumaat, 21 Ogos 2009 jam 12.00 tengahari di Dewan Organic Recipe. Mutiara Hikmah Sdn. Bhd. merupakan anak syarikat HPA Industries Sdn.Bhd. Jabatan yang terlibat dibawah pentadbiran Mutiara Hikmah Sdn.Bhd ini ialah HPA Training & Multimedia, Kedai Buku (HPA Islamik Book Store), Kedai Komputer (HPA Multimedia,Sales and Service), Promosi dan Jualan, Perhubungan Luar dan Lawatan, ITHPA dan Kumpulan TaQwA.

Category: ,  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails