Herba Penawar Al-Wahida

DAFTAR

A. ANDA DAFTAR SENDIRI

1. DAPATKAN KIT NIAGA HPA DI MANA-MANA CAWANGAN HPA, PUSAT AGENSI/JUALAN DAN STOKIS HPA YANG BERDEKATAN DENGAN HARGA RM30.00


2. LENGKAPKAN MAKLUMAT DI BORANG PENDAFTARAN


3. DI RUANGAN MAKLUMAT PENAJAAN, ISIKAN MAKLUMAT PENAJA IAITU NO. PENAJA: 531799.MY01 , NAMA PENAJA: MOHD FIRDAUS BIN ABDULLAH.


4. KEMBALIKAN BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI KEPADA CAWANGAN HPA BESERTA SALINAN KAD PENGENALAN UNTUK MELENGKAPKAN PROSES PENDAFTARAN

B. DAFTAR ONLINE

LANGKAH 1:

EMAILKAN MAKLUMAT BERIKUT KE pisemon@yahoo.com:

* NAMA ANDA
* NO. KP
* ALAMAT SURAT-MENYURAT
* NO. TELEFON
* BANGSA
* NAMA PASANGAN ANDA
* NO. KP PASANGAN ANDA
* NAMA PEWARIS & NO. KP PEWARIS
* NO. AKAUN BANK ISLAM ANDA (JIKA ADA)
* SALINAN KAD PENGENALAN ANDA

LANGKAH 2:

MASUKKAN BAYARAN SEBANYAK RM30.00 KE DALAM AKAUN MAYBANK NO. 1130 1513 9199 ATAS NAMA MOHD FIRDAUS ABDULLAH SEBAGAI BAYARAN KEAHLIAN. KOS PENGHANTARAN KIT NIAGA HPA KEPADA ANDA ADALAH PERCUMA (MASA TERHAD).

LANGKAH 3:

MAKLUMKAN MAKLUMAT PEMBAYARAN YANG TELAH DIBUAT IAITU TARIKH DAN NO. RUJUKAN KE EMAIL DI ATAS ATAU SMS/TELEFON KE 017-9592048 UNTUK PENGESAHAN.

KAMI AKAN MENGAMBIL TINDAKAN SELANJUTNYA UNTUK MENDAFTARKAN ANDA SECEPAT MUNGKIN DAN MENGHANTAR KIT NIAGA HPA KEPADA ANDA DI ALAMAT SURAT-MENYURAT YANG DIBERIKAN.

PIHAK HQ HPA AKAN MEMPROSES PERMOHONAN ANDA DAN AKAN MENGEPOSKAN KAD KEAHLIAN ANDA BERBENTUK KAD KREDIT KEPADA ANDA DALAM TEMPOH 2-4 MINGGU DARIPADA TARIKH PENERIMAAN BORANG PERMOHONAN KEAHLIAN ANDA.

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails